Over ons – Mondzorg Moesel – Weert

Over ons

Mondzorg Moesel is al sinds de jaren 90 uw vertrouwde tandartspraktijk in Weert. Inmiddels met een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige mondzorg. Onze specialisten werken met de modernste apparatuur en technieken.

Dependance van Vos centrum voor mondzorg

Mondzorg Moesel is een dependance van het toonaangevende Vos centrum voor mondzorg. Het mondzorgcentrum biedt al ruim 25 jaar volledige en veilige mondzorg aan patiënten in Weert en omgeving. Patiënten kunnen onder één dak voor een flink aantal specialismen terecht. Mondzorg Moesel is als dependance een al even veilige en prettige omgeving.

Terug in de tijd

Het begon voor Mondzorg Moesel bij een tandtechnicus in Weert die in de jaren 90 besloot de klikprotheses die hij plaatste zelf te gaan maken. Mensen uit Weert konden bij hem terecht om hun kunstgebit te wisselen voor een klikprothese. Al gauw besloot hij ook een tandarts in te huren en daaruit ontstond Mondzorg Moesel, met daarnaast een zelfstandig tandtechnisch lab.

Onderdeel van PDA

Mondzorg Moesel is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.